onsdag 9 mars 2011

Stockholm 2010

En endagsresa till Stockholm som jag och Isak gjorde strax innan han fyllde åtta. Vi gick på teater och shoppade, faktiskt- på Butterix!
I höstas scrappade vi en 12"-sida om det här tillsammans och i förra veckan lade vi till två 6x12-sidor som en öppningsflik framför den stora sidan.

Det är så kul att blanda storlekar så här! Och det var en riktig aha-upplevelse att komma på att det är helt OK att göra så :P
Jag gillar att kunna se lite av större layouter kika fram bakom mindre, och känslan man får av att "det här är en bunt liv som jag har samlat ihop", snarare än "detta är en fullständig krönika över vår gemensamma tillvaro".

Ursäkta den dåliga fotokvaliteten, jag ville visa layouterna i albumet, och då var det svårt att fotografera i stället...


A one-day trip to Stockholm that Isak and I did, just before his 8th birthday. We went to the theater and did some shopping.
This fall we made a layout toghether about this, and last week we added two 6x12 that I put in front of the larger page.

It is so fun to mix sizes like this! It was a huge AHA-moment for me when I realized that I could mix sizes in the same album (duh!). I like the small peaks of the next LO, and I love the feeling of that "this is a bunch of life that I have collected" as opposed to the perfect recording of our common existence- that I will never be able to do anyway.

Sorry for the bad photos! I wanted to show the layouts in the album, but then photographing became harder...

1 kommentar:

Annelie sa...

Snyggt, jag gillar det skarpt!!!