tisdag 9 september 2008

En räddad bild!!Vår dotter är en riktig linslus. Idag plaskade hon runt i vattenpölarna på uppfarten för glatta livet- tills jag kom med kameran. Då stod hon stilla en kort stund och sprang sedan fram för att få titta på bilden. "Nu vill jag ta fler bilder av dig!" sa jag, varvid hon sprang tillbaka till pölen, ställde sig i den lite pliktskyldigt, och sprang tillbaka till kameran.

Efter att ha poserat några gånger till tröttnade hon och ville ta egna kort, och jag min knasboll trodde att visningsläget var säkrare än själva fotograferingsläget så jag lät henne hålla i kameran en stund medan jag höll i bärremmen. Tio sekunder, två små tummar och många snabba tryck senare hade flera bilder FÖRSVUNNIT från kameran...

Två timmar, en snäll make och några gratisprogram senare är bilderna tillbaka. #puh!#
Det här ovan ska jag ju scrappa snart/någon gång/förhoppningsvis/när det är utskrivet. Linslusen/kameraloppan är 15 månader där.

3 kommentarer:

teres sa...

Puh, vilken tur du har. Här har bilder försvunnit från datorn några ggr vi det här laget. Både pga av datahaveri men också här små pilliga fingrar som varit framme ;), men man blir ju så ledsen.

Vilken tur ni kunde rädda korten och lilla V är ju bara sååå bedårande, vilket underbart foto.

myrica sa...

Mm, oftast är det bra med digitalt, men ibland är det för lätt att göra saker med dem.

Visst är hon söt! =)

LenaS sa...

Åh vad lik hon är dig!!
Tack för utmärkelsen Vännen!
Kramis/LenaS