torsdag 14 januari 2010

Små saker


I online-kursen som jag gick i somras, provade vi på att scrappa på saker, inte bara papper (tekniken kallas altering, eller på ren svenska: att altra!). Jag har aldrig gjort det förut, det verkar svårt och liksom... onödigt? Det passar inte min stil så särskilt bra, och sakerna är oftast tänkta att ha till prydnader- något som vi har väldigt lite av, och väldigt lite plats för, här hemma.

Men det är ju roligt att prova något nytt! Så nu sitter dessa småtavlor på kylen, basen är några glasunderlägg som jag köpte på loppmarknad när vi var i Danmark i somras.

Bilderna på Edvin och Isak är passbilder från 2005, de var 3 och 4½ då. Bilden på Vega är från 2008 när hon var ett år, och bilden på mig och Erik är från 1995. (Då var vi 24 och 25, faktiskt!)

1 kommentar:

Articsisters sa...

Tar mig en tur via ”min bloggrunda” sida. Om du tycker det är olämpligt så plocka bort min kommentar. Det är så farligt att surfa runt för jag måste titta på det du gjort sedan sist.

Så häftigt - detta tar jag med mig i minnet från dig.


Jag vill bara berätta att vi har rea på Articsisters stämplar i helgen så vi får rum med de nya som kommer in. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in
Lisbet
Articsisters